چسب خمیری

چسب-خمیری ضد آب

از این نوع چسب-خمیری جهت اتصال در فضاهای مرطوب مانند: سرویس بهداشتی،حمام و آشپزخانه استفاده می شود.چسب-خمیری از نوع چسب های نازک است و استفاده از هر نوع آن بسته به سطحی که در آن استفاده میشود دارد.

توضیحات

چسب خمیری

یکیی از نیازهای بشر از ابتدای خلقت تا کنون نیاز به سرپناه و مسکن بوده،نیازی روز افزون و گسترده به ساختمان و مصالح ساختمانی و استفاده از سیستم های ساختمانی و مصالح نوین

با توجه به توسعه و مصرف روز افزون مصالح ساختمانی  و حل مشکلاتی نظیر زمان طولانی اجرا،کاهش هزینه های ساختمان،مشکلات زیست محیطی و عمر مفید ساختمان استفاده از چسب به عنوان گزینه ایده آل مورد توجه سازندگان ساختمان قرار گرفت.

چسب خمیری

چسب خمیری

انواع چسب

چسب-خمیری،چسب پودری،چسب بتن

تاریخچه چسب خمیری

تاریخچه چسب به 6000 سال قبل باز میگردد، در حال حاضر صنعت چسب یک صنعت 60 میلیارد دلاری با کاربردهای گوناگون است.

7000 هزار سال قبل از میلاد غار نشینان آفریقای جنوبی از یک ماده چسبناک ساخته شده از صمغ درختان برای محافظت از نقاشی در غارها استفاده میکردند.

مصریان پیشگام در صنعت چسب

آثار به دست آمده در مصنوعات چوبی مقبره های فرعون استفاده از انواع چسب را نشان می دهد که هنوز خواص آن پابرجاست.آنها در این محصولات از خون، پوست، مغز بافت ها واستخوان حیوانات مایع چسبناکی  استفاده میکردند. بعد از مصریان چنگیز خان مغول به دلیل قدرت بالای اسلحه ها توانست در تمام جنگ ها پیروز شود.کمان های معروف مغولی میراث استفاده از چسب است.

رومی ها 1500 سال قبل جزء اولین نفراتی بودند که از قیر و موم زنبور عسل برای آببندی الوارها،کشتی ها و قایق ها استفاده میکردند.

چسب اسب

در سال 1700 میلادی هلندی ها جزء پیشگامان تولید چسب هستند.ماده ای که به عنوان چسب اسب یاد می شود،در جوامع پیشرفته نیز تا قرن 18 کاربرد زیادی داشته و ماده اصلی تولید این چسب حیوان اسب است. البته تا سال 1932 با تولید چسب المر توسط بوردون چسب اسب به مرور شروع به حذف شدن از کارخانجات کرد.چسب المر بر پایه سنتزی و بر پایه گیاهان با نماد گاو نر تولید شد.

چسب کاسکو به عنوان اولین چسب بر پایه pva چند منظوره به بازار معرفی شد. قبل از معروف شدن چسب المر از پروتئین شیری کاسیئن استفاده و در بازار به عنوان چسب کسکو فروخته میشد.

در سال1999 شرمت یورودون اقدام به تولیدیک محصول جانبی و مستقل کرد و در سال 2003 این شرکت به کمپانی بروایند سپرده شد. محصولات این شرکت از pva ترموپلاست و لاستیک پلیمری مصنوعی اسن،این چسب ها موثرتر و سازگار با محیط زیست بوده و قیمت و کارایی این چسب ها آن را در دسته چسب های مایع پرمصرف قرار داده است.

چسب خمیری

چسب خمیری

چسب-خمیری چیست؟

چسب های انعطاف پذیری در زمان نصب آجر و کاشی در فضاهای مختلف استفاده میشود و  از نوع لاتکس نازک هستند، چسب-خمیری در مقابل تغییرات دمایی مقاوم بوده و ترک نمیخورد.

مواد تشکیل دهنده چسب خمیری:

طبیعتا به علت خمیری بودن این محصول، تقریبا به میزان 20تا 25 درصد وزن چسب آب است.یکی از مزایای چسب های خمیری  حلال بودن آن در آب است.

چسب-خمیری ضد آب

از این نوع چسب-خمیری جهت اتصال در فضاهای مرطوب مانند: سرویس بهداشتی،حمام و آشپزخانه استفاده می شود.چسب-خمیری از نوع چسب های نازک است و استفاده از هر نوع آن بسته به سطحی که در آن استفاده میشود دارد.

چسب-خمیری مقاوم در برابر حرارت

از این نوع چسب-خمیری در فضاهایی که د رمعرض مستقیم حرارت آتش و دمای زیاد است استفاده می شود.از چسب ها با پایه عالی به هیچ عنوان نباید در فضاهای با دمای بالا استفادده کرد.جهت اتصال آجر و کاشی در مجاورت دمای زیاد و آتش همانند شومینه و بخاری ها از انواع چسب نازک  و مقاوم در برابر دمای بالای 400 درجه فارنهایت استفاده می شود.

چسب-خمیری اپوکسی

چسب-خمیری اپوکسی قدرت زیادی و مقاومت قابل توجهی در برابر افزایش دما و انقباض های ناگهانی از خود نشان می دهد، این نوع چسب جهت نصب انواع مصالح ساختمانی از جمله سنگ ، سرامیک به کار می رود.

چسب اپوکسی در محیطی که مواد شیمیایی مانند اسیدها و مواد قلیایی وجود دارد استفاده می شود.

تفاوت چسب-خمیری و چسب های پلیمری

چسب های پلیمر امولسیون با توجه به چسبندگی و انعطاف پذیری خوبی که دارند می توانند با نغییر شکل صفحات چوبی و پلاستیکی سازگار شوند اما اکثرا در برابر آب مقاوم نیستند. به همین علت برای چسباندن انواع کاشی و آجر در دکوراسیون داخلی و سطوحی که با رطوبت در ارتباط هستند کابردر ندارند. از چسب های پلیمری امولسیون می توان چسب خمیری تولید کرد که خاصیت ضد آب دارد.

 

روش ثبت سفارش

برای ثبت سفارش محصول و دریافت مشاوره رایگان با شماره 09138206557 تماس حاصل بفرمایید .

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چسب خمیری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.

محصولات پیشنهادی